woensdag 15 februari 2012

Spaghettini tomaat en rucola

Voor 4 personen

Ingrediƫnten:
350 g spaghettini
150 ml olijf olie
1 kleine ui, gesnipperd
1 teen knoflook, fijngesneden
peper en zout
1 bakje romaatjes in blokjes
1 bakje basilicum (15 gr), alleen de blaadjes
1 bol buffelmozzarella (125 gr)
1 zak rucola (75 gr)
75 gr (of meer) parmaham

Bereiding:
  • Bak de parmaham in een koeknpan krokant.
  • Verwarm de olie op laag vuur.
  • Bak de knoflook en de ui 2 minuten zachtjes in de olie, zorg dat hij niet gaat kleuren.
  • Voeg de tomaten toe en bestrooi met zout en peper en bak 3 minuten mee.
  • Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af in een vergiet en meng de warm spaghettini met het tomatenmengsel, de mozarella, rucola en basilicum en gebakken parmaham.
  • Serveer op een mooi bord.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten