Wraphapjes
Ingrediënten voor borrelhapjes wraps met ham en kruidenkaas
- 1 pak tortilla’s (medium of klein)
- 1 pakje of bakje kruidenkaas
- 8 plakjes serranoham
- IJsbergsla
- 8 gedroogde tomaatjes
Bereiding borrelhapjes wraps met ham en kruidenkaas
- De ijsbergslag in heel dunne reepjes snijden
- De gedroogde tomaatjes in kleine dunne plakjes snijden
- De tortilla’s even warm maken in de magnetron of in een droge koekenpan
- Besmeer nu de tortilla’s met een dun laagje kruidenkaas
- Leg op elke tortilla een plakje serranoham
- Verdeel de plakjes gedroogde tomaten over de tortilla’s
- Verdeel de ijsbergsla over de tortilla’s
- Rol de tortilla’s nu strak op en wikkel ze in plastic huishoudfolie
- Leg de tortillarolletjes in de koelkast
- Vlak voor gebruik uit de koelkast halen en in dunne plakjes snijden, prikkertje erin en klaar is Kees
Geen opmerkingen:
Een reactie posten