zaterdag 16 maart 2013

Wraphapjes


Ingrediënten voor borrelhapjes wraps met ham en kruidenkaas

  • 1 pak tortilla’s (medium of klein)
  • 1 pakje of bakje kruidenkaas
  • 8 plakjes serranoham
  • IJsbergsla
  • 8 gedroogde tomaatjes

Bereiding borrelhapjes wraps met ham en kruidenkaas

  • De ijsbergslag in heel dunne reepjes snijden
  • De gedroogde tomaatjes in kleine dunne plakjes snijden
  • De tortilla’s even warm maken in de magnetron of in een droge koekenpan
  • Besmeer nu de tortilla’s met een dun laagje kruidenkaas
  • Leg op elke tortilla een plakje serranoham
  • Verdeel de plakjes gedroogde tomaten over de tortilla’s
  • Verdeel de ijsbergsla over de tortilla’s
  • Rol de tortilla’s nu strak op en wikkel ze in plastic huishoudfolie
  • Leg de tortillarolletjes in de koelkast
  • Vlak voor gebruik uit de koelkast halen en in dunne plakjes snijden, prikkertje erin en klaar is Kees

Geen opmerkingen:

Een reactie posten