Ingredienten:
zonnebloemolie
1 zak Chinese wokgroente (400 g)
2 rode paprika's in reepjes
6 eieren
400 g noodles
3 el sojasaus
kroepoek/emping
(eventueel 300 g kipblokjes)
Bereiding:
- Kook de noodles volgens de bereiding op de verpakking.
- Verhit 2 el olie in een wok. Roerbak alle groenten 4 min. Indien je kip toevoegt, roerbak dan eerst de kip.
- Klop de eieren los met peper en zout. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bak 2 omeletten en snijd deze in reepjes. Je kunt ook scrumbled eggs maken.
- Schep de noodles door de groenten en bak ze al omscheppend 3 min. tot ze warm zijn. Voeg de omeletreepjes en sojasaus toe.
- Verdeel de noodles over 4 kommen en serveer ze met wat kroepoek of emping.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten