dinsdag 29 mei 2012

Couscous salade met kerstomaatjes en lente-ui

Van Arla - hoofdgerecht

2 personen

20 minuten

Ingrediënten
150 g couscous
2 eetlepels olie
2½ eetlepel citroensap
3 eetlepels vers gehakte peterselie
2 eetlepels vers gehakte munt
1 pot fetablokjes
300 g kerstomaatjes, in vieren
4 lente-uitjes, grof gesneden
(eventueel 250 gram gehakt)

Bereiding
  • Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • (Rul eventueel het gehakt.)
  • Roer de olie, citroensap, peterselie en munt door de couscous. Breng op smaak met zout en peper.
  • Schep daarna voorzichtig de kaasblokjes, tomaten en lente-uitjes door de couscous en breng de salade op smaak met zout en peper.
  • Zonder gehakt? Lekker bij lamsvlees of rosbief, maar ook heerlijk als salade bij de barbecue.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten