Ingrediƫnten
8 plakjes bladerdeeg (pakje 10 stuks, diepvries), ontdooid
1 potje pesto rosso (185 g)
100 g jong belegen kaas, geraspt
2 pakjes flinterdunne salami (a 100 g, afdeling voorverpakte vleeswaren)
1 courgette
1 rode uien, in dunne ringen
1 bakje cherry tomaten (250 g), gehalveerd
bakpapier
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Leg de plakjes deeg in een rechthoek op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de randen iets overlappen en druk aan. Prik met een vork gaatjes in de bodem.
- Besmeer de bodem met de pesto en bestrooi met de kaas.
- Leg de salami erop.
- Snijd de courgette in dunne plakken en verdeel deze over de salami.
- Leg hierop de uienringen en de tomaten met de snijkant naar boven.
- Bak de taart in ca. 45 min. goudbruin en gaar in het midden van de oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten